1Pod_Vodno-CentarSkopje

РЕДОВЕН РЕЖИМ НА РАБОТА НА ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ВО ЕЛИТЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ НА АДОРА-СКОПЈЕ-ПОД ВОДНО

Се известуваат станарите во елитниот станбен објект Под Водно на Адора Инженеринг на ул. „Димче Мирчев“ бр. 20, во строгиот центар на Скопје, дека објектот е пуштен во редовен режим на работа на парното греење. Од пробното греење, објектот премина во редовен режим на парно греење, поради техничката исправност на топлотната станица, топловодните инсталации и потпишаните договори меѓу станарите и „Снабдување со топлина БЕГ“ . На станарите на елитниот комплекс Под Водно, тимот на Адора Инженеринг им посакува среќно и бериќетно домување во топлите домови.  

Архива