СПЕЦИЈАЛНА ПРАЗНИЧНА ПОНУДА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ВЕЛИГДЕН

По повод најголемиот христијански празник Велигден, Адора Инженеринг на граѓаните им нуди празнична промотивна понуда со купен елитен стан од компанијата да купат и модерен паркинг простор по половина цена. Целта на оваа промоција, која ќе трае за Велигденските и Првомајските празници е единствениот градежен супербренд во Македонија, купувачите на нов дом за празниците да ги израдува со подарок, попуст за купување на гаража од 50 %.

Адора Инженеринг, лидер во високоградбата во Македонија, со рекордна продажба на 87 станови во првото тримесечје од годинава, што е за 45 % повеќе од истиот период минатата година, сака на граѓаните да им овозможи под најповолни услови да купат нов еко дом со европски квалитет, докажана сеизмика и долгорочна заштеда на енергија со енергетска ефикасност од високата А класа. 

А класа енергетски станбен објект Скопје-Аеродром Центар
Модерен станбен комплекс „Адора“ Ново Лисиче-Аеродром-Скопје
Архива