ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТАНАРИТЕ НА ОБЈЕКT АДОРА НОВО ЛИСИЧЕ -СКОПЈЕ- УЛ. ФЕВРУАРСКИ ПОХОД 42

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТАНАРИТЕ НА СТАНБЕНИОТ ОБЈЕКТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО НОВО ЛИСИЧЕ, ОПШТИНА АЕРОДРОМ, СКОПЈЕ, НА УЛ. ФЕВРУАРСКИ ПОХОД БР. 42, ДЕКА НА ДЕН 22-ТИ НОЕМВРИ  ( ПЕТОК) 2013 ГОДИНА, ОД 9 ЧАСОТ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ИСПОРАКАТА НА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА ЗА  ПРОБНО ГРЕЕЊЕ НА ОБЈЕКТОТ.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е ПРИСУСТВО НА БАРЕМ ЕДНО ЛИЦЕ ВО СЕКОЈ СТАН ВО ПРВИТЕ 24 ЧАСА ОД ПУШТАЊЕТО НА ПРОБНОТО ПАРНО ГРЕЕЊЕ.

КОНТАКТ ЛИЦА: ЉУПЧО ИВАНОВСКИ – ТЕХНИЧКИ ДИРЕКТОР – 070 245 393 И ИЛИЈА ИЛИЕВ – ДИПЛ. МАШ. ИНЖЕНЕР – 075 240 620

 

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СКОПЈЕ 

Елитни станбени објекти на Адора во Ново Лисиче-Општина Аеродром-Скопје

Архива