Проф. д-р Ванчо Чифлиганец, ген. дир. на „Адора Инженеринг-Скопје“, гостин во емисијата „Бизнис 365“ на МТВ 1

Градежништвото во Македонија, понудата, цената, квалитетот на новите станови и актуелните состојби на пазарот на недвижности се во фокусот на емисијата во живо „Бизнис 365“, во која гостин е проф. д-р Ванчо Чифлиганец-ген. дир на Адора Инженеринг-Скопје. Гледајте во понеделник-7 октомври, прва програма на Македонска телевизија-22.15 ч, репризно-вторник-8 октомври-14.15 ч.

Архива