ПРОСЛАВЕН ПРАЗНИКОТ СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

На пригоден начин, големиот христијански празник Свети Јован Крстител и својот именден, со колегите во Адора Инженеринг Скопје, го прославија генералниот директор, проф. д-р Ванчо Чифлиганец и Ванчо Ѓорѓиевски, раководител на проектантското биро во градежната компанија. Заедничкото одбележување на празниците и значајните датуми е традиција во работењето на Адора Инженеринг, со цел да се почитуваат и негуваат заедничките вредности, како суштествен дел и мотивација за постигнување поголеми успеси во работењето и животот на вработените во компанијата.

Ген. дир, проф. д-р Ванчо Чифлиганец и рак. на проект. Биро, дипл. инж. арх. Ванчо Ѓеорѓиевски со колегите во Адора Инженеринг го прославија Свети Јован Крстител
Традиционална заедничка прослава на христијанскиот празник Свети Јован Крстител на вработените во Адора Инженеринг

 

Архива