AdoraPolo

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРВОТО КОЛО ОД НАГРАДНАТА ИГРА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

По завршувањето на првото коло од наградната игра „Купете стан, освојте автомобил“, од страна на надлежната комисијата е утврдено дека нема добитници на наградата „Патување во Дубаи“.

До 25 декември 2014-та година, во тек е второто коло од наградната игра „Купете стан, освојте автомобил“, во кое учествуваат купувачите на стан во Адора Инженеринг. Најсреќниот купувач, добитник на наградата автомобил „Поло  Фолксваген“ ќе биде извлечен по случаен избор на 26 декемрви 2014-та година, а резултатите од наградната игра ќе бидат јавно објавени.

Архива