Промотивни цени и изненадувања за купувачите за 11-тиот роденден на Адора. Да прославиме заедно!

Градежниот лидер на Македонија, на 28-ми август, празникот Голема Богородица, слави 11 години од своето постоење. По повод роденденот, подготвивме промотивни цени и изненадувања за нашите купувачи. Бидете дел од роденденската промоција на Адора. 

 

 

Архива