Samun em tatlija 1

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“ ВО РАДОВИШ

Вработените во Адора Инженеринг, традиционално присуствуваа на манифестацијата „Самун ем татлија“ што викендов по втор пат се одржува во Радовиш. По успешната работна недела, вработените во компанијата предводени од генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец, заедно се релаксираа, вкусија од специјалитетите самун и татлија и со пријателите во Радовиш, уживаа во манифестацијата, што во рамките на општествено одговорните активности ја поддржа Адора Инженеринг.

Вработените во Адора Инженеринг на „Самун ем татлија“-2014 во Радивиш
Ген. дир. на Адора Инженеринг проф. д-р Ванчо Чифлиганец со семејството и другарите од Радовиш Кирчо Филев, Методија Ценев и Герасим Конзулов на “Самун ем татлија“-2014

 

 

Архива