Dubai city

ПРОДОЛЖУВААТ НАГРАДНИТЕ ПАТУВАЊА „ЗАЕДНО СО АДОРА ВО ДУБАИ“

Биљана Талевска и Владимир Наумовски, среќните купувачи на стан во елитниот  комплекс Скопје-Центар-Под Водно, отпатуваа во Дубаи, Обединетите Арапски Емирати, на наградно патување од Адора Инженеринг. Седумдневниот престој на Биљана и Владимир во Дубаи, светското градежно и урбанистичко чудо е дел од наградите „Заедно со Адора Инженеринг во Дубаи“, со што компанијата им возвраќа на купувачите за подарената доверба со изборот и купениот стан од овој градежен супербренд, лидер во градежништвото во Македонија.

Архива