АДОРА СО НАГРАДНОТО ПАТУВАЊЕ ВО ДУБАИ ЗА КУПЕН СТАН, НА МАРИНА И ГОРАН СТОЈМЕНОВИЌ ИМ ПОДАРИ НЕЗАБОРАВНА ПРОСЛАВА НА 10 ГОДИШНИНАТА ОД БРАКОТ НА НАЈВИСОКАТА КУЛА ВО СВЕТОТ

Добро е познато во јавноста дека Адора Инженеринг не продава само м² станбен простор, туку безбеден, долгорочно штедлив, еко дом А-класа со врвен европски квалитет. Она што го издвојува овој градежен супербренд од другите е приоритетот во бизнис стратегијата за посветена постојана грижа за купувачите кои со новиот дом добиваат многу повеќе, како посета на Дубаи, крстарење низ Медитеранот, гратис паркинг простор, можност за добивање автомобил ПОЛО и други вредни награди. Неодамна од наградното патување „Со Адора во Дубаи“, со прекрасни спомени се вратија купувачите на стан Марина и Горан Стојменовиќ, кои уживаа во атракциите на градежното и урбанистичко чудо и на врвот на највисоката кула во светот Burj Khalifa во уникатен и незаборавен амбиент, со многу емоции и возбуда, ја прославија 10 годишнината од нивниот брак со желби тој да биде среќен и долговечен.

Среќните купувачи на стан од Адора Инженеринг, на наградното патување во Дубаи, 10 годишнината од брак незаборавно ја прославија на највисоката кула на светот Бурџ Калифа

2014-та година, купувачот Зоран Петрески ќе ја памети по незаборавното крстарење со луксузен модерен брод низ Медитеранот, Ибица, Барцелона и Марсеј, како подарок од Адора Инженеринг за купен стан летото од оваа градежна компанија.

Зоран Петрески, за купен стан во лето-2014-та со Адора на луксузен брод крстареше низ Медитареанот, Ибица, Барцелона и Марсеј

 

 

 Адора Инженеринг и во иднина ќе ги изненадува своите купувачи со вредни и интересни награди, со цел да им ја зголеми среќата од изборот на новиот еко дом од овој докажан градежен супербренд.

Архива