СОРАБОТКА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ-СКОПЈЕ

Извршниот директор на Адора Инженеринг, д-р Драгана Чифлиганец и деканот на Економскиот факултет при Универзитетот Свети Кирил и Методиј во Скопје, проф. д-р Љубомир Дракулевски, потпишаа договор за соработка во насока на реализирање практична настава на студенти во команиите во Македонија. На овој начин се поврзува високобразовниот систем во државава со реалниот бизнис сектор.

Потпишување на договор за соработка на Адора Инженеринг со Економски факултет-Скопје

 

 

 

 

                                                        

 

 

                                                

Архива