„АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ“ И „АДИНГ“ ЈА ПРОДЛАБОЧИЈА СОРАБОТКАТА ЗА ПРИМЕНА НА НАЈКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ ВО ГРАДЕЖНИШТВОТО

Највисокото раководство на реномираните компании „Адора Инженеринг“ и „Адинг“, генералните директори проф. д-р Ванчо Чифлиганец и Благоја Дончев,  договорија продлабочување на соработката за примена на највисоките стандарди и материјали во градежните работи на „Адора Инженеринг“. Целта е се што досега се увезувало од странство, да се замени со висококвалитетни материјали од домашното продизводство на „Адинг“, компанија која постои 45 години. Со  деловна соработка на сите нивоа, почнувајќи од топ менаџментот, преку проектантските и технички служби и сите сектори во двете компании, поентата е се што е добро и со меѓународно признат квалитет во Македонија, да се примени во изградба на новите елитни станбено-деловни објекти на Адора Инженеринг.

Генералните директори на „Адора Инженеринг“ и „Адинг“, проф. д-р Ванчо Чифлиганец и Благоја Дончев 

Архива