Ниските сметки за струја-доказ за енергетската ефикасност на домовите на Адора Инженеринг

Сметките за потрошената струја што пристигнуваат за домовите на Адора Инженеринг и фактички ја докажуваат енергетската ефикасност на станбените  објекти на компанијата. Потврда за тоа е вкупната сметка за струја од само 1.353 денари за стан од 89 м² во елитниот објект Скопје-Центар-Под Водно, за периодот јули-август годинава. Намалената потрошувачка на енергија во екот на летната сезона со жешки температури, кога клима уредите за разладување се најактивни, е најдобар доказ за висококвалитетните енергетски ефикасни, економични домови на Адора Инженеринг, кои на станарите им овозможуваат пријатно живеење и долгорочна заштеда на енергија и пари, кои остануваат во домашниот буџет. 

Архива