Adora_stanben_kompleks_Novo_Lisice_Skopje

ПУШТЕНА Е ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО СИТЕ СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО НОВО ЛИСИЧЕ-АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

Се известуваат станарите на петте нови елитни станбени објекти на Адора Инженеринг во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје, дека во сите нив може да се употребува водата и за пиење. По добиените резултати од направените  микробиолошки анализи, вода за пиење веќе може да ја употребуваат станарите на објектите на Адора на Г.П. 3.7, Г.П. 3.9, Г.П. 3.12, Г.П. 3.17. И Г.П. 3.18, на ул. Февруарски поход, бр. 8, 10, 14, 24 и 26, општина Аеродром, Скопје.

Елитен станбен комплекс-Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје
Архива