АДОРА ВО „ЖИВОТ СО СТИЛ“ НА ТВ 24 ВЕСТИ. БИЛЈАНА КРСТЕВСКА ОД КОМПЛЕКС НОВО ЛИСИЧЕ ВО ПРИЛОГ НА 1 ДЕКЕМВРИ-НЕДЕЛА 16.20 Ч.

Адора Инженеринг започна серија гостувања во телевизиската емисија „Живот со стил“, авторски проект на водителката Елена Стефановска. „Препознатливиот стил во домувањето“ во елитните објекти на Адора во Скопје, Охрид и Струмица, гледачите на ТВ 24 Вести, гледачите ќе го видат и почувствуваат оваа сезона низ повеќе интересни, информативни, едукативни и забавни разговори, прилози, интервјуа и репортажи, реализирани во соработка со градежната компанија. Првиот прилог е снимен во модерниот дом на Билјана Крстевска, во елитниот станбен комплекс „Адора“ во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје. Премиерното издание е во недела, на први декември, 2013-та година во 16. 20. часот, а репризите се ,во  четврток, на петти декември во 10.10. ч. и петок, на шести декември, по полноќ.

Билјана Крстевска, станар во елитната неселба „Адора“ во Ново Лисиче-Аеродром-Скопје во емисија „Живот со стил“ со Елена Стефановска на ТВ 24 ВЕСТИ во недела-1 декември во 16.20 часот

Архива