photo_Oh_1

ВО ЕМИСИЈАТА ЖИВОТ СО СТИЛ, НЕДЕЛА-22.12.2013. 16.20. Ч. НА ТВ 24 ВЕСТИ, ЗА ЕЛИТНОТО ДОМУВАЊЕ ВО ОБЈЕКТОТ НА АДОРА ВО ОХРИД ЌЕ ЗБОРУВААТ СТАНАРИТЕ

Во рамките на тв серијалот „Елитен стил на домување со Адора“, во емисијата „Живот со стил“ на тв 24 Вести, во недела, на 22 декември, 2013 г, во 16 ч. и 20 м.  Јасмина Младеновиќ-Јанева со водителката Елена Стефаноска, ќе зборува за изборот на нејзиниот семеен дом во Охрид и за придобивките од домувањето во првиот енергетски ефикасен станбен објект во Охрид. Видете зошто граѓаните ја избираат Адора Инженеринг за купување нов, топол, сигурен и економичен дом, и во пресрет на новогодишните и божиќни празници, изберете го најповолниот пакет на изненадувања и подароци со купениот стан.

                        

 

 

 

                        

 

Архива