Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

Прв елитен станбено-деловен објект на Адора инженеринг во Скопје - синоним за нов, модерен стил на квалитетно домување.Во непосредна близина на електро-машинскиот факултет, бизнис центарот МИ-ДА, градскиот парк, кејот на Вардар, зоолошката градина, Воената болница, спортскиот центар Борис Трајковски, луксузниот хотел Александар Палас, основно училиште Вера Циривири-Трена, средното училиште Орце Николов, Драмскиот театар и други познати трговски центри. Објектот има сопствен ексклузивен покриен базен за рекреација, хортикултурно оплеменета околина и голем зимзелен дрворед, еко појас кој штити од загадување, ветер и бучава.
  • Станови со голема естетика и функционалност
  • Светски стандарди за квалитетно домување
  • Армирано-бетонска конструкција со носивост поголема од потребната
  • Висококвалитетни материјали
  • Надворешни ѕидови тип „сендвич“, пикувана фасада
  • Системи за греење и ладење со чилери во секој стан и деловен простор
  • Два хидраулични лифтови
  • Видео надзор и светилки на сензор
  • Поплочена и хортикултуруно уредена околина

Деловни простории од 42 м², 100 м², 200 м² и 300 м² за продажба со можност за спојување и за изнајмување.

Локалите се на атрактивна локација во општина Карпош, во фрекфентна урбана средина со уредена инфраструктура, лесен пристап и обезбеден паркинг простор и одлични можности за водење

Karpos lokali