Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

Вила Адора Црниче се наоѓа на исклучително атрактивна локација, само 3 минути возење од централното подрачје на македонската метропола, во елитната населба Црниче, под зелените падини на Водно, со прекрасен отворен поглед, од каде Скопје се гледа како на дланка. Објектот лоциран над црквата Света Петка, опкружен со природните убавини, сопствена парк шума од 6.500 м² и 1.200 дрвја, нуди идеални услови за врвно интимно домување, во пријатен амбинет, далеку од градскиот хаос, со лесна достапност на урбаниот стил на живот во Скопје. Објектот нуди веднаш вселиви станови со површина од 85 м², со имотен лист, комплетно опремени, со сопствени паркиралишта достапни со лифт. Резиденцијалната вила Адора во скопско Црниче е оградена со живописна цветна градина со густ зелен еко појас и нуди одличен спој на урбано и релаксирано домување, на воздух кој е за 10 ˚C со пониска температура од жешките  летни температури во Скопје, комбинирано со лесно секојдневно функционирање, одмор, прошетки и рекреација во една од ретките зелени оази во главниот град.
  • Квалитет по светски стандарди
  • Стабилна армирано-бетонска конструкција
  • Пикувана фасада
  • „Сендвич“ ѕидови со квалитетна изолација
  • Подови од гранит и мермер
  • Квалитетна дрвeна столарија
  • Ексклузивен лифт
  • Системи за безбедност, видео надзор, сензор светилки

КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНИ МОДЕРНИ СТАНОВИ СО ПОВРШИНА ОД 85 М²-ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ.