Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УРБАНО ЖИВЕЕЊЕ И УСПЕШЕН БИЗНИС
Во модерниот висококвалитетен станбено-деловен објект „Аеродром Кружен Тек“ има само уште еден слободен, последен деловен простор со површина од 51 m². Локалот бр. 5 на приземје, влез 1 е идеален за успешно развивање и водење на различни видови бизниси и услужни дејности. Деловниот простор бр. 5 од 51 m² на приземниот дел, влез 1, во објектот „Аеродром Кружен Тек“ е на одлична, фрекфентна локација, што е и најважен фактор за успех на бизнис дејноста што тука ќе се реализира, со купување или закуп на локалот. Објектот е на ул. Вангел Тодоровски бр. 5, во срцето на модерната општина Аеродром, на само 10 минути пеш од централниот градски плоштад во Скопје, во близина на меѓународната железничка и автобуска станица. Објектот и деловниот простор се во непосредна близина на Поликлиниката Јане Сандански, православниот храм Свети Илија, детските градинки Изворче и Калинка, Основно Училиште Блаже Конески, повеќе познати трговски центри, банки и други институции, на развиена инфраструктура, близу булеварите Јане Сандански и Кузман Јосифовски Питу. Објектот „Аеродром Кружен Тек“ е со докажама асеизмичка стабилност, со сертификат за енергетска ефикасност А-класа, изграден според европските стандарди за квалитет, со комплетен комфор, сопствени паркиралишта и хортикултурно оплеменета околина и парк, идеален за урбан живот и развивање на успешени бизнис приказни од различни сфери.
ВИСОК КВАЛИТЕТ · СТАБИЛНОСТ · КОМФОР ПО СОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ
 •  Геомеханичка и асеизмичка стабилност од 80 до 105 MPa, докажана со вештачки земјотрес
 • Темелна армирано-бетонска плоча до 125 cm, цврстина на бетон од 30 до 40 МБ
 • Енергетска ефикасност А-класа, до 6 пати намалена потрошувачка на енергија за греење и ладење
 • Термоизолирана фасада со 12 cm графитен стиропор и 16 cm минерална волна за покриви
 • Ѕидање со керамички блок со специјално дизајнирана тула со ниска топлинска спроводливост
 • Geneo Fipro фасадна столарија, безметални ПВЦ профили и трислојни стаклопакети со нискоемисионо стакло
 • Фотоволтаици на сончева енергија за заедничко осветлување без сметки за струја
 • Висока звучна изолација, индекс на звучна пропустливост над 40 db, потврдено со научно испитување на Градежниот факултет при УКИМ, Скопје и  лиценцирани фирми.
 • Намалено емитување на CO₂ во воздухот
 • Модерни паркиралишта со хоризонтална и вертикална сигнализација и далечински управувач

Станови со површина од 34 м² до 84 м².

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Функционални станови со максимално искористен простор, по мерка на купувачите
 • Преградни сендвич ѕидови со термо блок и тервол, со одлична термичка и акустична изолација
 • Ентериер со одличен квалитет од увоз, модерен дизајн, блиндор врати, опремена бања, со можност за избор на плочки
 • Влезови и ходници од мермер-гранит, модерни лифтови со паметни видео-звучни табли
 • Современи безбедносни системи, видео надзор
ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ ЗА УСПЕШЕН БИЗНИС И РАЗЛИЧНИ ДЕЈНОСТИ

Во модерниот висококвалитетен станбено-деловен објект „Аеродром Кружен Тек“ има само уште еден слободен, последен деловен простор со површина од 51 m². Локалот бр. 5 на приземје, влез 1 е идеален за успешно развивање и водење на различни видови бизниси и услужни дејности.

 

Деловниот простор бр. 5 од 51 m² на приземниот дел, влез 1, во објектот „Аеродром Кружен Тек“ е на одлична, фрекфентна локација, што е и најважен фактор за успех на бизнис дејноста што тука ќе се реализира, со купување или закуп на локалот. Објектот е на ул. Вангел Тодоровски бр. 5, во срцето на модерната општина Аеродром, на само 10 минути пеш од централниот градски плоштад во Скопје, во близина на меѓународната железничка и автобуска станица. Објектот и деловниот простор се во непосредна близина на Поликлиниката Јане Сандански, православниот храм Свети Илија, детските градинки Изворче и Калинка, Основно Училиште Блаже Конески, повеќе познати трговски центри, банки и други институции, на развиена инфраструктура, близу булеварите Јане Сандански и Кузман Јосифовски Питу. Објектот „Аеродром Кружен Тек“ е со докажама асеизмичка стабилност, со сертификат за енергетска ефикасност А-класа, изграден според европските стандарди за квалитет, со комплетен комфор, сопствени паркиралишта и хортикултурно оплеменета околина и парк, идеален за урбан живот и развивање на успешени бизнис приказни од различни сфери.