Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

Елитен станбено-деловен објект во модерната општина Аеродром-Скопје.Објектот е лоциран непосредно до централните булевари „Јане Сандански“ и „Србија“ и главните сообраќајници во општина Аеродром, на стотина метри од новоизграденото основно училиште и детска градинка, во близина на универзитети, познати трговски центри БИСЕР, ВЕРО и др, банки, детски и спортски игралишта, паркот „Јане Сандански“ и паркот на музичката ѕвезда Тоше Проески. Нуди одлични услови за квалитетно, современо и економично домување.