Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УРБАНО ЖИВЕЕЊЕ И УСПЕШЕН БИЗНИС
Модерниот станбено-деловен објект Ново Лисиче 961/11 е на булевар АСНОМ бр.33, Ново Лисиче, во атрактивната општина Аеродром, Скопје, во рамките на новата современа населба со девет згради во ист препознатлив стил на Адора и новиот деловно-трговски центар Рамстор, изграден од Адора инженеринг. Објектот каде има слободен само еден деловен простор, локал бр. 3 со површина од 33 m², е меѓу булеварот „Видое Смилевски Бато“, ул. Февруарски поход и булеварот АСНОМ, на главните сообраќајни артерии за влез и излез од Скопје, од и кон Велес, Куманово и Белград, во близина на бензинската пумпа „Макпетрол“, кејот на реката Вардар, новиот парк со авион и црквата Св. Јован Крстител, донација на фондацијата проф. Д-р Ванчо Чифлиганец. Во овој модерен, нов дел на Скопје, со доста жители, со добра инфраструктура и сообраќајна поврзаност, има одлични услови за развој на успешен бизнис од различни дејности. Деловниот простор во Ново Лисиче има сопствени паркиралишта во непосредна близина, за сопствениците и клиентите.
ВИСОК КВАЛИТЕТ – СТАБИЛНОСТ – КОМФОР ПО СОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ
  •  Геомеханичка и асеизмичка стабилност од 80 до 105 MPa, докажана со вештачки земјотрес
  • Темелна армирано-бетонска плоча до 125 cm, цврстина на бетон од 30 до 40 МБ
  • Енергетска ефикасност А-класа, до 6 пати намалена потрошувачка на енергија за греење и ладење
  • Термоизолирана фасада со 12 cm графитен стиропор и 16 cm минерална волна за покриви
  • Geneo Fipro фасадна столарија, безметални ПВЦ профили и трислојни стаклопакети со нискоемисионо стакло
  • Фотоволтаици на сончева енергија за заедничко осветлување без сметки за струја
  • Намалено емитување на CO₂ во воздухот
  • Модерни паркиралишта подземни и на партер

НЕМА СЛОБОДНИ СТАНОВИ – 100 % ПРОДАДЕНИ

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ЗА УСПЕШЕН БИЗНИС И РАЗЛИЧНИ ДЕЈНОСТИ

Во модерната урбана населба „Адора“ во Ново Лисиче, Општина Аеродром, Скопје има слободен само уште еден Локал бр. 3 со површина од 33 m², кој со атрактивната, фрекфентна локација, инфраструктурната поврзаност, големиот број на станбени и други објекти во близина и големиот број жители, нуди идеални услови за развивање успешни бизниси и различни дејности.

Модерниот станбено-деловен објект Ново Лисиче 961/11 е на булевар АСНОМ бр.33, Ново Лисиче, во атрактивната општина Аеродром, Скопје, во рамките на новата современа населба со девет згради во ист препознатлив стил на Адора и новиот деловно-трговски центар Рамстор, изграден од Адора инженеринг. Објектот каде има слободен само еден деловен простор, локал бр. 3 со површина од 33 m², е меѓу булеварот „Видое Смилевски Бато“, ул. Февруарски поход и булеварот АСНОМ, на главните сообраќајни артерии за влез и излез од Скопје, од и кон Велес, Куманово и Белград, во близина на бензинската пумпа „Макпетрол“, кејот на реката Вардар, новиот парк со авион и црквата Св. Јован Крстител, донација на фондацијата проф. Д-р Ванчо Чифлиганец. Во овој модерен, нов дел на Скопје, со доста жители, добра инфраструктура и сообраќајна поврзаност, има одлични услови за развој на успешен бизнис и различни дејности.

Деловниот простор на Адора инженеринг во Ново Лисиче има сопствени паркиралишта во непосредна близина, до објектот, за потребите на сопствениците и клиентите.