Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УРБАНО ЖИВЕЕЊЕ И УСПЕШЕН БИЗНИС

Модерниот и функционален станбено-деловен објект сместен е во срцето на општина Ѓорче Петров, во близина на магистралниот пат Скопје-Кичево-Охрид. Непосредно до него се: пазарот, црквата „Свети Петар и Павле“, трговскиот центар СП Планет, медицинската поликлиника Ѓорче Петров, полицијата, единицата за противпожарна заштита и паркот Ѓорче Петров каде е саат кулата, донација на Адора Инженеринг. Овој енергетски ефикасен објект, изграден според европските стадарди за квалитетно домување и врвна асеизмичка стабилност, со одличен комфор и достапна инфраструктура, нуди одлични услови за модерно, урбано живеење и за водење успешни бизниси.

ВИСОК КВАЛИТЕТ И СТАБИЛНОСТ ПО СОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ

  • Врвна геомеханичка и асеизмичка стабилност, докажана со вештачки земјотрес.
  • Висок квалитет според современите светски стандарди за градба и домување.
  • Првиот колективен енергетски ефикасен објект изграден во Македонија далеку пред регулирање на оваа област. Неколкукратно намалени трошоци за греење и ладење, пониски сметки за струја, до 37 ˚C без клима уред.
  • Функционално искористен станбено-деловен простор со модерен дизајн.
  • Модерни сопствени подземни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижен имот и клиентите.

НЕМА СЛОБОДНИ СТАНОВИ – 100 % ПРОДАДЕНИ

Во објектот Ѓорче Петров има слободи две ( 2 ) деловни простории со квадратура од 87 m² и 103 m², со можност за спојување по потреба.

Lokali Gjorce Petrov

Со атрактивната локација во срцето на модерната општин Ѓорче Петров-Скопје, во близина на магистралниот пат Скопје-Кичево-Охрид, пазарот, црквата „Свети Петар и Павле“, трговскиот центар СП Планет, медицинската поликлиника Ѓорче Петров, полицијата, единицата за противпожарна заштита и паркот Ѓорче Петров со саат кулата, донација на Адора инженеринг, деловните простории нудат идеални услови за развој на успешни бизниси и за водење дејности од различни области.
Овој прв колективен енергетски ефикасен објект во Македонија, изграден според европските стадарди, со врвна асеизмичка стабилност, одличен комфор и развиена инфраструктура, нуди одлични услови за модерно, урбано живеење и за водење успешни бизниси.

Станбено-деловниот објект Ѓорче Петров-Скопје има сопствени подземни модерни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и клиентите.