Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

Два модерни елитни станбено-деловни објекти на атрактивна локација во урбаното подрачје на Струмица. Лоцирани на централниот градски булевар, на патиштата за влез од и излез кон Радовиш. Тие се први енергетски ефикасни станбени објекти во Струмица со фотоволтаични системи и сигнализација во подземните паркиралишта. Од нив се гледа планината Беласица, во близина се градскиот парк со езерцата, центарот на Струмица, главниот плоштад, детска градинка, основно и средно училиште, институции и познатиот трговски центар Глобал. На станарите им нудат квалитетно, економично и здраво домување, спојувајќи ги урбаните елемети за динамичен живот со можностите за рекреација и одмор.

Strumica lokali shema