Адора Flatiron Скопје
Адора Diаmond Garden
Аеродром црква 3
Сакам да купам СТАН

Станбено деловни објекти

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УРБАНО ЖИВЕЕЊЕ И УСПЕШНИ БИЗНИСИ

Елитен станбено-деловен објект во строгиот центар на Скопје, на исклучително атрактивна локација за развој на успешни бизниси и за водење на различни дејности. Сместен во срцето на метрополата, во близина на главниот градски плоштад, институциите на државата, Министерството за внатрешни работи, Државниот клинички центар, Старата железничка станица, Музејот на град Скопје, Факултетот за спорт и физичка култура, детски градинки, основното училиште „Кочо Рацин“, средно училиште, непосредно до Рамстор, Зебра и други трговски центри, во близина на урбаниот парк и паркот на новинарите. Под падините на Водно, со поглед на Милениумскиот крст, во централната инфраструктурно развиена зона на Скопје, објектот нуди идеални можности за модерен урбан живот со лесно функционирање и релаксација, како и за водење и развој на успешни бизниси.

ВИСОК КВАЛИТЕТ – СТАБИЛНОСТ – КОМФОР ПО СОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ

  • Прекрасни визури кон Водно
  • Квалитет по ЕУ стандарди
  • Енергетски ефикасни материјали
  • Термо фасада и одлична изолација
  • Два лифта
  • Системи за безбедност
  • Видео надзор и светилки на сензор
  • Уредена и оплеменета околина

НЕМА СЛОБОДНИ СТАНОВИ = 100 % ПРОДАДЕНИ

 

ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ ЗА УСПЕШЕН БИЗНИС И РАЗЛИЧНИ ДЕЈНОСТИ

Во објектот „50 Дивизија 2“ има слободи две ( 2 ) деловни простории, локал 1 со квадратура од 111 m² и локал 2 со квадратура од 11 m².

Adora 3 lokal so dvor

 

Adora 3 lokali podrum

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА ВОДЕЊЕ УСПЕШНИ БИЗНИСИ И РАЗЛИЧНИ ДЕЈНОСТИ
Елитен станбено-деловен објект во строгиот центар на Скопје, на исклучително атрактивна локација за развој на успешни бизниси и за водење на различни дејности. Сместен во срцето на метрополата, во близина на главниот градски плоштад, институциите на државата, Министерството за внатрешни работи, Државниот клинички центар, Старата железничка станица, Музејот на град Скопје, Факултетот за спорт и физичка култура, детски градинки, основното училиште „Кочо Рацин“, средно училиште, непосредно до Рамстор, Зебра и други трговски центри, во близина на урбаниот парк и паркот на новинарите. Под падините на Водно, со поглед на Милениумскиот крст, во централната инфраструктурно развиена зона на Скопје, објектот нуди идеални можности за модерен урбан живот со лесно функционирање и релаксација, како и за водење и развој на успешни бизниси.
Објектот располага со сопствени подземни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и за клиентите.