НОВО ЛИСИЧЕ

ПОНУДА НА ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ ЗА ПРОДАЖБА

ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ
НОВО ЛИСИЧЕ – ОПШТИНА АЕРОДРОМ – СКОПЈЕ

НОВО ЛИСИЧЕ – ОПШТИНА АЕРОДРОМ – СКОПЈЕ

Локација: бул. АСНОМ бр. 33, Ново Лисиче, Аеродром, Скопје
Слободен 1 деловен простор од 33 m²
Сопствени модерни паркиралишта
Со имотен лист

Превземете го каталогот за овој објект и запознајте се со становите што ги нуди