НОВО ЛИСИЧЕ

ПАРКИНГ ПРОСТОРИ

ПОНУДА НА ПАРКИНГ ПРОСТОРИ – АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Слободни паркинг места:

Сопствени модерни паркиралишта
Со имотен лист!