НОВО ЛИСИЧЕ

ПАРКИНГ ПРОСТОРИ

ПОНУДА НА ПАРКИНГ ПРОСТОРИ – КОМПЛЕКС ЗГРАДИ АДОРА ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ – СКОПЈЕ

КОМПЛЕКС ЗГРАДИ АДОРА ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ

Слободни паркинг места:

Сопствени модерни паркиралишта
Со имотен лист!