ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ

КРУЖЕН ТЕК – ОПШТИНА АЕРОДРОМ СКОПЈЕ

Во модерниот објект „Аеродром Кружен Тек“ има само уште еден слободен, последен деловен простор со површина од 51 m².

Локалот бр. 5, лоциран на приземниот дел во овој висококвалитетен станбено-деловен објект, во влез 1 е идеален за успешно развивање и водење на различни видови бизниси и услужни дејности.
Објектот „Аеродром Кружен Тек“ е на одлична, фрекфентна локација, на ул. „Вангел Тодоровски“ бр. 5, во срцето на модерната општина Аеродром, на само 10 минути пеш од централниот градски плоштад во Скопје. Во непосредна близина е меѓународната железничка и автобуска станица во Скопје, Поликлиниката Јане Сандански, православниот храм Свети Илија, детските градинки Изворче и Калинка, Основно Училиште Блаже Конески, повеќе познати трговски центри, банки и други институции, близу булеварите Јане Сандански и Кузман Јосифовски Питу, со развиена инфраструктура и одлична достапност за клиентите и граѓаните.

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УСПЕШНИ БИЗНИСИ
Објектот „Аеродром Кружен Тек“ е на одлична, фрекфентна локација, на ул. Вангел Тодоровски бр. 5, во срцето на модерната општина Аеродром, на само 10 минути пеш од централниот градски плоштад во Скопје. Во непосредна близина е меѓународната железничка и автобуска станица во Скопје, Поликлиниката Јане Сандански, православниот храм Свети Илија, детските градинки Изворче и Калинка, Основно Училиште Блаже Конески, повеќе познати трговски центри, банки и други институции, близу булеварите Јане Сандански и Кузман Јосифовски Питу, со развиена инфраструктура.
Во модерниот висококвалитетен станбено-деловен објект „Аеродром Кружен Тек“ има само уште еден слободен, последен деловен простор со површина од 51 m². Локалот бр. 5, лоциран на приземниот дел, во влез 1 е идеален за успешно развивање и водење на различни видови бизниси и услужни дејности.

 • Геомеханичка и асеизмичка стабилност од 80 до 105 MPa, докажана со вештачки земјотрес
 • Темелна армирано-бетонска плоча до 125 cm, цврстина на бетон од 30 до 40 МБ.
 • Енергетска ефикасност А-класа, до 6 пати намалена потрошувачка на енергија за греење и ладење, драстично пониски сметки за струја .
 • Термоизолирана фасада со 12 cm графитен стиропор и 16 cm минерална волна за покриви
 • Ѕидање со керамички блок со специјално дизајнирана тула со ниска топлинска спроводливост
 • Geneo Fipro фасадна столарија, безметални ПВЦ профили и трислојни стаклопакети со нискоемисионо стакло.
 • Фотоволтаици на сончева енергија за заедничко осветлување без сметки за струја.
 • Висока звучна изолација, индекс на звучна пропустливост над 40 db, потврдено со научно испитување на Градежниот факултет при УКИМ, Скопје и лиценцирани фирми.
 • Намалено емитување на CO₂ во воздухот.
 • Хортикултуно оплеменета околина со зелени садници и парк за релаксација на станарите.
 • Модерни паркиралишта со хоризонтална и вертикална сигнализација и далечински управувач.

Локација: ул. Вангел Тодоровски бр. 5 Аеродром – Скопје
Слободен 1 ексклузивен деловен простор: 51 m²
Сопствени модерни паркиралишта
Со имотен лист!

Каталог

Превземете го каталогот за овој објект и запознајте се со становите што ги нуди