ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ – СКОПЈЕ

Во објектот Ѓорче Петров има слободи две ( 2 ) ексклузивни деловни простории со квадратура од 87 m² и 103 m², со можност за спојување.

Со атрактивната локација, високиот квалитет, сигурноста и функционалноста, овие деловни простории нудат идеални услови за развој на успешни бизниси и одлични можности за водење дејности од различни области.
Објектот располага со сопствени подземни модерни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и клиентите.
Модерниот станбено-деловен објект Ѓорче Петров се наоѓа на атрактивната локација во срцето на модерната општина Ѓорче Петров-Скопје, во близина на магистралниот пат Скопје-Кичево-Охрид, пазарот, црквата „Свети Петар и Павле“, трговскиот центар СП Планет, медицинската поликлиника Ѓорче Петров, полицијата, единицата за противпожарна заштита и паркот Ѓорче Петров со саат кулата, донација на Адора инженеринг.

 

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УСПЕШНИ БИЗНИСИ

Модерниот станбено-деловен објект Ѓорче Петров се наоѓа на атрактивната локација во срцето на модерната општина Ѓорче Петров-Скопје, во близина на магистралниот пат Скопје-Кичево-Охрид, пазарот, црквата „Свети Петар и Павле“, трговскиот центар СП Планет, медицинската поликлиника Ѓорче Петров, полицијата, единицата за противпожарна заштита и паркот Ѓорче Петров со саат кулата, донација на Адора инженеринг.
Во објектот Ѓорче Петров има слободи две ( 2 ) ексклузивни деловни простории со квадратура од 87 m² и 103 m², со можност за спојување по потреба. Со локацијата на објектот, квалитетот и функционалноста, тие нудат идеални услови за развој на успешни бизниси и одлични можности за водење дејности од различни области.

Ова е првиот колективен енергетски ефикасен објект во Македонија, изграден според европските стадарди, со врвна асеизмичка стабилност, одличен комфор и развиена инфраструктура.
Објектот располага со сопствени подземни модерни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и клиентите.

 ВИСОК КВАЛИТЕТ · СТАБИЛНОСТ · КОМФОР ПО НАЈНОВИ СТАНДАРДИ

  • Врвна геомеханичка и асеизмичка стабилност, докажана со вештачки земјотрес.
  • Висок квалитет, според современите светски стандарди за градба и домување.
  • Првиот колективен енергетски ефикасен објект изграден во Македонија далеку пред законското регулирање на оваа област. Неколкукратно намалени трошоци за греење и ладење, пониски сметки за струја, до 37 ˚C без клима уред.
  • Функционално искористен простор со модерен дизајн.
  • Модерни сопствени подземни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижен имот и клиентите.

Локација: ул. Црвена Армија бр. 20 Ѓорче Петров – Скопје
Ексклузивни деловни простории: 87 m² и 103 m², со можност за спојување
Сопствени модерни паркиралишта
Со имотен лист!

Каталог

Превземете го каталогот за овој објект и запознајте се со становите што ги нуди