ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ

ПОД ВОДНО – СКОПЈЕ

Елитниот објект Под Водно во централната зона на Скопје нуди на продажба ексклузивни деловни простории од 81 m², 156 и 380 m², со можност за спојување до 617 m².

Деловните простории се наоѓаат во приземниот дел на објектот и располагаат со сопствени паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и клиентите.
Објектот Под Водно се наоѓа на исклучително атрактивна локација во строгиот центар на Скопје, под падините на Водно, веднаш до МВР, на ул. Димче Мирчев бр. 20, во Општина Центар. Во непосредна близина на објектот се главниот градски плоштад, централната пешачка зона – улицата „Македонија“, Државната болница, урбаниот парк, паркот на новинарите, Мала станица, Музеј на град Скопје, Старата железничка станица, познатите трговски центи Рамстор и Тинекс-Зебра, КАМ маркет и други институции и важни објекти во срцето на главниот град.
Со атрактивната локација, вискиот квалитет по современите стандарди и докажаната безбедност, содржините, можностите, сопствените паркиралишта и инфраструктурата, овие деловните простории нудат идеални услови за развивање успешни урбани бизниси и за водење дејности од различни сфери.

 

 

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ЗА УСПЕШНИ БИЗНИСИ
Елитниот станбено-деловен објект „Под Водно“ е лоциран во строгиот центар на Скопје, под падините на Водно, веднаш до МВР, на ул. Димче Мирчев бр. 20, во Општина Центар. Во непосредна близина на објектот се главниот градски плоштад, централната пешачка зона – улицата „Македонија“, Државната болница, урбаниот парк, паркот на новинарите, Мала станица, Музеј на град Скопје, Старата железничка станица, познатите трговски центи Рамстор и Тинекс-Зебра, КАМ маркет и други институции и важни објекти во срцето на главниот град.
Станбено-деловниот објект Под Водно располага со слободни ексклузивни деловни простории во приземниот дел од 81 m², 156, 380, со можност за спојување по потреба до 617 m².
Со атрактивната локација, квалитетот, содржините, можностите, сопствените паркиралишта и инфраструктурата, овие деловните простории нудат идеални услови за развивање успешни урбани бизниси и за водење дејности од различни сфери.
Станбено-деловниот објект „Под Водно“ има сопствени модерни паркиралишта за потребите на сопствениците на недвижности и клиентите.

ВИСОК КВАЛИТЕТ · СТАБИЛНОСТ · КОМФОР ПО НАЈНОВИ СТАНДАРДИ

 • Асеизмички конструктивен систем, геомеханичка стабилност до 100 Mpa, бонификација на тлото. Темелна плоча 95 cm, вграден бетон МБ: 39-50.
 • Енергетски ефикасен објект. Драстично намалени трошоци за греење и ладење, пониски сметки за струја, до 37 ˚C без клима уред.
 • Надворешни фасадни ѕидови-блок тула д=20 cm, термичка демит фасада со 8 cm неопор, графитен 25 kg/m³, коефициент на топлопроводливост Umax<0,4.
 • Кровна изолација-покривна плоча од 15 cm, со термичка изолација, хидроизолација и паропропусен, водонепропусен слој.
 • Фасадна столарија-ПВЦ профили, петкоморни, со три дихтунга, трислојно термопан стакло, надворешно К-четиорисезонско.
 • Фотоволтаици за заедничко осветлување, штедат енергија, без посебни сметки за струја.
 • Одлична звучна изолација потврдена со научно истражување од Градежниот факултет при УКИМ, Скопје, индекс на звучна пропустливост од 39 db на преграден ѕид.
 • Влез со просторија за домар, видео надзор, видеофонија, штедливи светилки на сензор.
 • Влезна партија од мермер и гранит.
 • Прва класа керамички плочки од Шпанија, санитарии прва класа.
 • Модерни подземни паркиралишта со автоматска гаражна врата, далечинско управување и хоризонтална сообраќајна сигнализација.
 • Паркиралишта на партер.

Локација: ул. Димче Мирчев бр. 20 Центар – Скопје
Ексклузивни деловни простории: 81 m², 156, 380, 617 m²
Сопствени модерни паркиралишта
Со имотен лист!

Каталог

Превземете го каталогот за овој објект и запознајте се со становите што ги нуди