НАЈПОВОЛНО КРЕДИТИРАЊЕ

Адора инженеринг преку одлична соработка со сите банки во Северна Македонија, на своите купувачи и клиенти им нуди најповолни услови за станбено кредитирање, со најниски камати почнувајќи од 2,9 % и најповолни услови за купување недвижности како учество од 15 % и др.. (стан и деловен простор).
За консултации за условите на кредитирањето информирајте се кај нашите продажни агенти на: prodazba@adora.com.mk . За постапката за аплицирање за кредит консултирајте се со нашиот сектор за финансии на: analitika@adora.com.mk

Со клик на линкот, погледнете ги кредитните понуди на банките за купување недвижности :