ПАРКИНГ ПРОСТОРИ

ПРОДАЖБА

  • +38925215215

КОМПЛЕКС ЗГРАДИ АДОРА ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ

Слободни паркинг места:

Сопствени модерни паркиралишта
Со имотен лист!