АКТУЕЛНИ ОБЈЕКТИ

ХОТЕЛСКO-РЕЗИДЕНЦИЈАЛЕН КОМПЛЕКС „21st CENTURY ZLATIBOR BY ADORA“

Најновиот, иновативен градежен проект на брендот Адора се реализира во срцето на најпопуларниот српски планински туристички центар, на прекрасниот Златибор.

„21 st Century Zlatibor residence, spa & wellness by Adora“ е комплекс за одмор, домување и издавање, кој со префинето осмислената екстериерна и ентериерна архитектура и дизајн, хармонично се вклопува во зелениот амбиент и недопрената природа. Нашиот прв градежен проект во Србија, во кој е вградено 20 годишното неимарско искуство, бизнис сенс и остроумност на Адора, е уникатен концепт за создавање на апсолутно најдобрата дестинација за планински хедонизам на Златибор, преку профитабилен модел кој на купувачите на апартманите им ги враќа инвестираните пари.

Комплексот лоциран во непосредна близина на Кралскиот плоштад, Златиборското Езеро и новата, златна, најдолга гондола на светот, има уреден двор со детски парк, влезна рецепција со домар 24/7, модерно дизајнирано лоби, ексклузивен ресторан со кафетерија, СПА центар со пливачки базен, теретана, сауна и поглед кон борова шума, паркиралишта, простории за чување на ски опрема и велосипеди, модерни апартмани и перфектни пентхауси, со природен камин и комфорни тераси, опремени со лежалки и џакузи. Во „21st Century Zlatibor“ ќе ги пронајдете убедливо најдобрите, најубави и најквалитетни апартмани од кои се пружа воодушевувачки, отворен поглед кон околните планински врвови и природни атракции, по кои пентхаус апартманите ги добија имињата: Торник, Чигота, Тара, Златар и Дрина.

Комплексот на Златибор го гради компанијата Adora Living Solution, која ја претставува Adora Business Group во Србија, а компанијата Adora Hospitality Group ќе се грижи за тековно одржување и сервисирање на целиот комплекс и апартманите, како и за нивно издавање во име и во корист на сопствениците, кога тие нема да се одмораат во нив и сакаат да остварат солиден профит.

Дополнителна предност е можноста купувачите на апартманите да изберат една од понудените линии за дизајн и за комплетно опремување на ентериерот на својот апартман, „Modern“, „Contemporary“ и „21st Century Zlatibor Signature collection“, со што се обезбедува унифициран изглед на внатрешното уредување на хотелско – резиденцијалниот комплекс.

„21st Century Zlatibor“ е совршено место за бегство и релаксирање од стресниот урбан живот, каде во златиборскиот планински рај, познат како воздушна бања со најголем број сончеви денови на поранешните ју-простори, имате ретка можност да ја направите Вашата најмудра и најисплатлива инвестиција, да го подобрите квалитетот на живеење и одмор и да остварите солидно профитабилен бизнис.

За сите информации и визуелни презентации на комплексот и комплетната понуда на апартмани и пентхауси, посетете ја официјалната страна на проектот