АДОРА СО ЛЕТНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА 15 ГОДИШНИНАТА-НАЈСРЕЌНИТЕ КУПУВАЧИ ГИ НОСИ НА ЕГЗОТИЧЕН ОДМОР НА КУБА

По повод 15 годишниот јубилеен роденден што Адора инженеринг го одбележува на 28-ми август, во рамките на постојаните изненадувања за своите верни купувачи, најсреќните ова лето, компанијата ќе ги носи на незаборавен егзотичен одмор на Куба, една од најпознатите и најпосакуваните туристички дестинации во светот. Целта на градежната компанија е да им возврати за довербата на купувачите и среќата од новиот избран дом да ја збогати со патување на најпопуларниот Карипски остров, познат по долгите бели песочни плажи,  тиркизното море, бурната историја, темпераментната кубанска музика, вкусните коктели и олдајмерите. Најсреќните купувачи во Адора ова лето, 2017-та ќе ја помнат по егзотичното, далечно патување на Куба, омилен дом на многу славни личности, меѓу кои и писателот нобеловец, Ернест Хемингвеј. Деталите и условите за оваа наградна игра ќе бидат објавени наскоро.

fb-post-kuba

Архива