ВО АПРИЛ, СО КУПЕН СТАН, ПОДАРОК-РЕЛАКСИРАЧКИ ВИКЕНД ЗА ЛЕКАРИТЕ И МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ

По повод 7-ми април, светскиот ден на здравјето, сите здравствени работници кои во месец април ќе купат и уплатат стан во Адора инженеринг, ќе добијат специјален  подарок – релаксирачки викенд во познат спа центар. Целта на оваа промоција е да им возвратиме со посебно внимание и награда при купувањето нов дом на лекарите и здравственитеработници, кои хумано и професионално секојдневно се грижат за нашето здравје.

Promocija-april-lekari111