ЗА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ-2015, СО СЕКОЈ КУПЕН СТАН, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ПОДАРУВА ТЕЛЕВИЗОР ЗА НОВИОТ ДОМ

veligden-promocija--web