ЗА КУПЕН СТАН ВО ОБЈЕКТОТ БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ-ОХРИД, СО УПЛАТА И ДОГОВОР ЗА КУПОПРОДАЖБА ДО 8 МАЈ 2015-ЕКСТРА ПОВОЛНА ПОНУДА

Граѓаните кои ќе изберат и купат стан од Адора инженеринг во објектот Билјанини Извори во Охрид, заедно со докажаната сигурност, европскиот квалитет и енергетската ефикаснот со долгорочна економичност, имаат можност да добијат и  исклучителни поволности од специјалната понуда, доколку склучат договор за купопродажба и го уплатат станот најдоцна до петок, 8-ти мај 2015. Побрзајте, не пропуштајте ја ретката можност на најповолен начин да станете сопственик на прекрасен дом за вистинска релаксација во Охрид, најпознатиот туристички центар, природен, историски, културен и духовен бисер на Балканот.

Promocija 1 maj