Саемски подарок-комплетно опремување на стан за најсреќниот купувач

Од сите купувачи на стан од Адора инженеринг на 5 Меѓународен саем на недвижности во Скопје, со извлекување на 7 март (сабота), НАЈСРЕЌНИОТ,ќе добие вреден подарок – КОМПЛЕТНО ОПРЕМУВАЊЕ НА НОВИОТ ДОМ!

saemska_promocija