НОВОСТИ

НОВОСТИ

ТРАДИЦИОНАЛНА НОВОГОДИШНА ДРУЖБА СО НАЈМЛАДИТЕ ВО АДОРА

ТРАДИЦИОНАЛНА НОВОГОДИШНА ДРУЖБА СО НАЈМЛАДИТЕ ВО АДОРА

Дел од стипендистите на Фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец и децата на вработените во Адора инженеринг, како и секогаш за новогодишните празници, во пресрет на 2024, се сретнаа со менаџментот и со вработените во компанијата.

Младите стипендисти разменаа мислења за новите сознанија и искуства од образованието во средните училишта и факултетите во државата и странство, а од проф. д-р Ванчо Чифлиганец, генералниот директор на Адора, добија скапоцени совети и неговата мотивациска книга „Мојот македонски код“. Децата најмногу се забавуваа и радуваа со песна, честење и смеа, а сите млади кои се нашата гордост и иднина, добија новогодишни пакетчиња и други подароци.

Сите членови на економското семејство Адора срдечно си посакаа среќна, здрава, мирна, успешна и бериќетна Нова Година.

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ