НОВОСТИ

НОВОСТИ

ADORA BUSINESS GROUP ВО КАПИТАЛ – „НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ КОМПАНИИ 2021/22“

ADORA BUSINESS GROUP ВО КАПИТАЛ – „НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ КОМПАНИИ 2021/22“

Под наслов „20 ГОДИНИ ADORA BUSINESS GROUP – БИЗНИС И ГЕОГРАФСКА
ДИВЕРЗИФИКАЦИЈА“, магазинот КАПИТАЛ објави две страници тематски прилог
во специјалната едиција „НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ КОМПАНИИ 2021/22“,
што излегува еднаш годишно.

„За Адора Бизнис Групацијата, чија репутација е потврдена со 100-тина престижни
меѓународни и државни награди, не постојат бизнис и географски граници. Во
својата трета деценија, овој познат бренд влегува храбро и амбициозно во нови
бизнис предизвици, со цел, како и досега, да биде предводник во секоја сфера
каде што делува“.

Кликнете тука и прочитајте што друго за Адора објави угледниот економски
магазин Капитал.

Адора

Поврзани вести

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ