ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРВОТО КОЛО ОД НАГРАДНАТА ИГРА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

По завршувањето на првото коло од наградната игра „Купете стан, освојте автомобил“, од страна на надлежната комисијата е утврдено дека нема добитници на наградата „Патување во Дубаи“. До 25 декември 2014-та година, во тек е второто коло од наградната игра „Купете стан, освојте автомобил“, во кое учествуваат купувачите на стан во Адора Инженеринг. Најсреќниот купувач, […]