НАГРАДИ

МЕѓУНАРОДНИ И НАЦИОНАЛНИ

НАГРАДИ

НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА

Адора е меѓу најнаградуваните компании во Македонија со над 100-тина  интернационални и национални признанија. Меѓународното реноме на компанијата е потврдено со 10 престижни интернационални награди и признанија, доделени во Амстердам, Монте Карло, Париз, Мадрид, Белград, Златибор, Дубровник и Виена од авторитетни светски асоцијации, организации и еминентни фондации. Компанијата има добиено голем број национални награди, признанија, сертификати, ордени, плакети и благодарници.

Наградите за нас се валоризација на успесите на Адора на национално и меѓународо ниво, сатисфакција дека сме на вистинскиот пат, мотивација и поттик за нови успеси, да продолжиме со иновативниот пристап во иднина, како и со хуманитарните и општествено корисни активности на полето на филантропијата, без граници.

3_new

МЕЃУНАРОДНИ НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА

НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА