КОНТАКТ

ADORA BUSINESS GROUP

КОНТАКТ

Контакт

КОНТАКТ

КОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ

Сектор недвижности и продажба

Катерина Коршул

Менаџер за недвижности

м-р Наташа Попова

Менаџер за продажба

Соња Маџовска

Менаџер за продажба и комуникации