КАРИЕРА

АДОРА

КАРИЕРА

КАРИЕРА

Адора секогаш е отворена за нови вработувања и за проширување на професионалниот, стручен, иновативен и креативен тим на компанијата.
Ги охрабруваме младите, амбициозни, иновативни луѓе и искусните стручњаци, со своите знаења, потенцијал и желба за постојан развој и усовршување, да ги пласираат своите идеи кај нас, да предложат новитети и да бидат дел од успехот на групацијата и нејзините членки. Адора ги поддржува своите вработени во континуираната едукација, усовршување, обучување и постојан развој, со цел новите стандарди и трендови на глобално ниво да се следат и применат во работењето, а добробит од тоа ќе имаат граѓаните, националната и интернационалната економија и општествената заедница.

Вработените се најголемото богатство и клуч за успесите на Адора Бизнис Групацијата.

Контактирајте не на: info@adora.com.mk