СПЕЦИЈАЛНА ПРАЗНИЧНА ПОНУДА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ВЕЛИГДЕН

По повод најголемиот христијански празник Велигден, Адора Инженеринг на граѓаните им нуди празнична промотивна понуда со купен елитен стан од компанијата да купат и модерен паркинг простор по половина цена. Целта на оваа промоција, која ќе трае за Велигденските и Првомајските празници е единствениот градежен супербренд во Македонија, купувачите на нов дом за празниците да […]