АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ШПАРКАСЕ БАНКА ВИКЕНДОВ НА „КУБА ЛИБРЕ“ ГО ПРОМОВИРАА ПОВОЛНИОТ СЕМЕЕН СТАНБЕН КРЕДИТ ЗА КУПУВАЊЕ СТАН ВО ОХРИД СО „0“ ТРОШОЦИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ И БЕЗ НОТАРСКИ ТРОШОЦИ

Викендов во Охрид, во рамките на акцијата „На кафе со Шпаркасе Банка“, пред посетителите на популарната плажа „Куба Либре“, беше промовиран поволниот семеен станбен кредит на Адора Инженеринг и Шпаркасе Банка, со кој без плаќање трошоци за одобрување и без нотарски трошоци, до 30-ти септември годинава, граѓаните можат да купат стан во објектот „Билјанини Извори“ […]