СРЕДБА НА МЕНАЏМЕНТОТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО РАКОВОДСТВОТО НА ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА ЗА НОВАТА ИНВЕСТИЦИЈА „ПОРТА КИСЕЛА ВОДА“-СКОПЈЕ

Менаџментот на Адора инженеринг со ген. дир. проф. д-р Ванчо Чифлиганец  денес оствари средба со градоначалничката на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ и членовите на комисијата за спроведување на постапка за електронско јавно наддавање, на која го доби известувањето дека е најповолен понудувач за откуп на градежното земјиште во Скопје, сопственост на Република Македонија, опфатено […]