Поставена првата плоча на елитниот објект Аеродром-Градинка во општина Аеродром-Скопје

Градежната компанија Адора инженеринг започна со интензивно градење на објектот Аеродром-Градинка, дел од комплексот згради во тој дел на општината, кој ќе вдоми 120 семејства, идни купувачи на квалитетен, стабилен, енергетски ефикасен дом од високата А класа. Шест дена по темелната плоча, вредната градежна оператива на Адора инженеринг ја постави првата плоча над второто ниво […]