Голем интерес за станбената понуда на Адора инженеринг во Охрид преку проектот „Купи куќа, купи стан“

Со понудата на последните станови во атрактивниот објект Билјанини Извори, Адора инженеринг се претстави на второто гостување на караванот „Купи куќа, купи стан“ на министерството за финансии во Охрид. Во рамките на овој проект, поддржан од Адора инженеринг, граѓаните на Македонија кои ги исполнуваат условите, можат на исклучително поволен начин, со државни субвенции, да станат […]