БЕТОНИРАНА ПЛОЧАТА НАД ПРИЗЕМЈЕ НА КОМПЛЕКСОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Стручниот и професионален тим на Адора инженеринг, со вредните градители и мајстори,  под надзор на градежните инженери и друг висококвалификуван кадар, ја поставија плочата над приземје на атрактивниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, во која се вградени 450 м3 високо-квалитетен бетон МБ 35 и 68 тони арматура. Свежото време со намалените температури што ни ги […]